Και το όνομα αυτού «Ramada Plaza Thraki»

Share Button

Nέες προοπτικές ανοίγονται για το ξενοδοχείο Θράκη Παλλάς, ιδιοκτησίας της οικογένειας Παλακίδη, καθώς από τις 30 Ιουνίου μετονομάζεται σε Ramada Plaza Thraki και εντάσσεται, μέσω franchise, στον μεγαλύτερο ξενοδοχειακό όμιλο του κόσμου, τον Wyndham Hotel Group, ο οποίος περιλαμβάνει 8.000 ξενοδοχεία σε 79 χώρες.

 Σε συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε, ο αντιπρόεδρος του ΔΣ του Θράκη Παλλάς Απόστολος Παλακίδης εξέφρασε τη μεγάλη ικανοποίησή του για τη συνεργασία αυτή, ξεκαθαρίζοντας ότι η Wyndham δεν θα συμμετέχει στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ούτε στο management. Παράλληλα, επισήμανε πως η εκτεταμένη ανακαίνιση που θα γίνει σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, προκειμένου να συμβαδίσει με τις πολύ υψηλές προδιαγραφές του ομίλου, θα γίνει 100% από πόρους της Θράκη Παλλάς Α.Ε.

Προγραμματισμένο για να ανοίξει στις 30 Ιουνίου 2017, το 149 δωματίων ξενοδοχείο βρίσκεται σε μια πανέμορφη ιδιωτική παραλία, μόλις 4 χιλιόμετρα ανατολικά από το κέντρο της Αλεξανδρούπολης και διαθέτει μεγάλες συνεδριακές υποδομές που μπορούν να φιλοξενήσουν έως 2.300 άτομα.

 Μέσω της εκτεταμένης ανακαίνισης, το ξενοδοχείο θα προσφέρει αναβαθμισμένες υποδομές, όπως δωμάτια και σουίτες με flat TV και αναβαθμισμένες κρεβάτια, μοντέρνα έπιπλα και εκπληκτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος. Άλλα χαρακτηριστικά θα περιλαμβάνουν το νέο Thalasso & Spa, ένα χώρο 2.400 τ.μ. που προσφέρει στους επισκέπτες μια μεγάλη ποικιλία από θεραπείες ομορφιάς και ευεξίας, καθώς και ένα σύγχρονο γυμναστήριο.

 Μέλος του Wyndham Hotel Group, το Ramada είναι μία παγκόσμια αλυσίδα περισσότερων από 850 πολυτελών ξενοδοχειακών καταλυμάτων, που καλύπτουν περισσότερες από 60 χώρες και είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα ξενοδοχειακά συγκροτήματα του κόσμου. Στόχος είναι το ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης να αποτελέσει ‘μαγνήτη’ για τουρίστες από περιοχές όπως η βόρεια Ευρώπη, που γνωρίζουν και προτιμούν τα συγκεκριμένα ξενοδοχεία για τις υψηλής ποιότητας παροχές τους.

 Ο δ/νων σύμβουλος του Θράκη Παλλάς Κων/νος Παλακίδης σημείωσε ότι η εμπιστοσύνη του ομίλου μεταφράζεται ως εμπιστοσύνη προς τη χώρα μας, τονίζοντας πως πρόκειται για μία τεράστια ευκαιρία για την Αλεξανδρούπολη.

 Ο Edwin Broers, αντιπρόεδρος της Wyndham Hotel Group στην κεντρική και ανατολική Ευρώπη ανέφερε πως «στο Wyndham Hotel Group επικεντρώνουμε την προσοχή μας στο να προσφέρουμε στους ταξιδιώτες το σωστό μέρος για διαμονή, ανεξάρτητα με τον προορισμό που επιλέγουν. Έχουμε φιλόδοξα σχέδια ανάπτυξης για την Ελλάδα και είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσθέσουμε το νέο Ramada Plaza Thraki στην αυξανόμενη οικογένεια ξενοδοχείων μας στη χώρα».

 Οι εξελίξεις αυτές, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου, είναι σίγουρο ότι θα φέρουν και θέσεις εργασίας, αφού πέρα από την αύξηση στον αριθμό και την ποιότητα των επισκεπτών, θα δοθεί βαρύτητα στον στόχο της φιλοξενίας διεθνών συνεδρίων. Σε ό,τι αφορά τις τιμές επισημάνθηκε πως δεν θα υπάρξει τίποτα ακραίο και πως η όποια αναπροσαρμογή τους θα συμβαδίζει με το γενικότερο κλίμα στο χώρο των ξενοδοχείων.

 

Σχετικά με το Ramada

Μέρος του Wyndham Hotel Group, το Ramada® είναι μια παγκόσμια αλυσίδα περισσοτέρων από 850 πολυτελών ξενοδοχειακών καταλυμάτων, που καλύπτουν περισσότερες από 60 χώρες και είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα ξενοδοχειακά brands παγκοσμίως. Τα περισσότερα ξενοδοχεία διαθέτουν εστιατόριο, lounge, δωρεάν πρωινό, καθώς και αίθουσες συνεδρίων, επιχειρηματικές υπηρεσίες, υποδομές γυμναστήριου και Wi-Fi. Τοποθετημένα κοντά στα περισσότερα αεροδρόμια παγκοσμίως, είναι η πλέον προτιμώμενη επιλογή ταξιδιωτών. Τα ξενοδοχεία προσφέρουν επίσης στους ταξιδιώτες την ευκαιρία να κερδίσουν και να εξαργυρώσουν πόντους μέσω του προγράμματος Wyndham Rewards®, το πρόγραμμα μελών, στο οποίο μπορεί κάποιος να ενταχθεί δωρεάν στο www.wyndhamrewards.com.

Κάθε ξενοδοχείο Ramada ανήκει και λειτουργεί ανεξάρτητα, εκτός από ορισμένα ξενοδοχεία Ramada εκτός των ΗΠΑ, τα οποία διαχειρίζονται συνεργάτες. Η Ramada Worldwide Inc. είναι θυγατρική του Wyndham Hotel Group, LLC και της μητρικής εταιρείας Wyndham Worldwide Corporation (NYSE: WYN). Κρατήσεις  και πληροφορίες διατίθενται στην ιστοσελίδα www.ramada.com.

Το Wyndham Hotel Group είναι η μεγαλύτερη ξενοδοχειακή εταιρεία στον κόσμο με βάση τον αριθμό των ξενοδοχείων, που περιλαμβάνει περισσότερα από 8.000 ξενοδοχεία και πάνω από 699.700 δωμάτια σε 79 χώρες. Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται στη διεύθυνση www.wyndhamworldwide.com. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ευκαιρίες franchising του ξενοδοχείου, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.whgdevelopment.com.

(Με πληροφορίες από www.radiomax.gr)

Επιμέλεια: Χαριτίνη Λέτσα

 

Check Also

Δραματική παρέμβαση της Κεντρικής Τράπεζας της Τουρκίας για τη λίρα

Πυροσβεστική παρέμβαση για τη διάσωση της λίρας από την Κεντρική Τράπεζα της Τουρκίας. Το εθνικό …