Στους 50 τελευταίους σε ομιλίες στη Βουλή οι Βουλευτές του Έβρου

Share Button

Αν για κάτι δεν πρέπει να έχουν παράπονο οι Έλληνες βουλευτές είναι ότι έχουν δεκάδες ευκαιρίες για να αναπτύξουν πλούσια κοινοβουλευτική δράση.

Στα χρόνια του μνημονίου η Βουλή βρίσκεται διαρκώς στο κέντρο των εξελίξεων και κατά συνέπεια οι 300 μπορούν, αν βέβαια θέλουν, να επιτελέσουν το σκοπό για το οποίο έχουν άλλωστε εκλεγεί. Να ελέγξουν, να (επ)κρίνουν και γιατί όχι να κερδίσουν πόντους δημοσιότητας από το βήμα της Ολομέλειας σημειώνει το thetoc σε ρεπορτάζ του.

Παρά ωστόσο το πλούσιο νομοθετικό έργο υπάρχουν βουλευτές  που αρέσκονται να ακούν αντί να μιλούν. Τα στοιχεία προέρχονται από το περιοδικό «Βουλή και Ευρωβουλή» και δημοσιεύονται στο thetoc και μάλιστα αφορούν μεγάλη χρονική περίοδο από τον Σεπτέμβριο του 2015 έως και τον Οκτώβριο του 2016. Σε ένα και πλέον χρόνο λοιπόν…. ο βουλευτής του Έβρου Γιώργος Καΐσας, έχει κάνει… 3 ολόκληρες ομιλίες. Στο ίδιο χαμηλό ποσοστό και ο βουλευτής Δημήτρης Ρίζος… Από τη λίστα του thetoc απουσιάζει η βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Νατάσα Γκαρά καθώς και ο βουλευτής της ΝΔ Αναστάσιος Δημοσχάκης που προφανώς είχαν να πουν κάτι παραπάνω.

Με τέτοια πλούσια δράση του λαλίστατου κατά άλλα κ. Καΐσα πραγματικά μένουμε κι εμείς άλαλοι…

(www.alexpoli.gr)

Check Also

Στο ζενίθ η Απορρόφηση Αποφοίτων του Δ.Π.Θ.

Ως συνδετικός κρίκος της Πανεπιστημιακής κοινότητας και της αγοράς εργασίας, το Γραφείο Διασύνδεσης του Δημοκρίτειου …