Τα πρώτα ονόματα για το Φεστιβάλ του Άρδα

Share Button

Σε επικοινωνία του Ράδιο Έβρος με την διοργανώτρια αρχή (ΔΗΚΕΠΑΟ) έγιναν γνωστά τα πρώτα ονόματα των καλλιτεχνών που θα μας διασκεδάσουν στο φετινό πενταήμερο της 23ης Συνάντησης Νέων Άρδας 2017!

Το πενταήμερο της 23ης Συνάντηση Νέων Άρδας 2017 φέτος θα ξεκινήσει την Τετάρτη 26/7 με τον αγαπημένο του Εβρίτικου κοινού Στέλιο Ρόκκο στην κεντρική σκηνή , την σκυτάλη παίρνουν την Πέμπτη 27/7 οι γεμάτοι ενέργεια στις συναυλίες τους ONIRAMA, την Παρασκευή 28/7 θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε για μια ακόμα φορά τον Φίλιππο Πλιάτσικα παρέα με την Ματούλα Ζαμάνη στην πιο έντεχνη-ροκ βραδιά !

 Το Σάββατο 29/7 η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα θα ξεσηκώσει τα πλήθη σε ποπ ρυθμούς ενώ την Κυριακή 30/7 ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Τάμτα θα κλείσουν το φεστιβάλ που και φέτος διατηρεί την αίγλη του συγκεντρώνοντας στο πρόγραμμα του μεγάλα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής !

Φυσικά θα προστεθούν και άλλοι καλλιτέχνες στο πρόγραμμα που όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα καλύπτει ένα πλήρες φάσμα μουσικών προτιμήσεων για μικρούς και μεγάλους !

(www.alexpoli.gr)

Check Also

Διαγωνισμός Πίτας στο πάρκο Αλτιναλμάζη στην Αλεξανδρούπολη

  Ο Πολιτιστικός – Λαογραφικός Σύλλογος Αγνάντιας ¨Άγιος Γεώργιος¨ θα πραγματοποιήσει διαγωνισμό Πίτας το Σάββατο …