Γ. Αλαβάντας: «Μην ανοίγετε άλλα καφέ και εστιατόρια στην Αλεξανδρούπολη. Έχουμε 530!»

Share Button

Η σύλληψη των 2 στρατιωτικών από τους Τούρκους, η πτώση της λίρας αλλά και ο κακός καιρό το πρώτο μισό του καλοκαιριού, με τις πολλές βροχές, ήταν οι παράγοντες που δε φέραν τον αναμενόμενο τουρισμό από την Τουρκία στην Αλεξανδρούπολη, δηλώνει ο πρόεδρος των επαγγελματιών καφέ -εστίασης της πόλης Γιώργος Αλαβάντας.

Μιλώντας στη Δέλτα Τηλεόραση, ο κ. Αλαβάντας μίλησε για αρνητικό απολογισμό για το καλοκαίρι που πέρασε ενώ κάλεσε τους νέους που θέλουν να γίνουν επαγγελματίες, να μην ανοίγουν καφέ.

 

530 καφέ και εστιατόρια στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης!

 

Έχουμε 530 καφέ και εστιατόρια στην Αλεξανδρούπολη. Έχουν υπερκορεστεί

Γιώργος Αλαβάντας Πρ. επαγγελματιών καφέ- εστίασης Αλεξ/πολης

“Ότι μαγαζί κλείνει από άλλη δραστηριότητα, γίνεται πια καφέ. Πρέπει να το προσέξουν οι νέοι γιατί μπαίνουν στο χώρο και καταστρέφονται. Έχουν γίνει 530 καφέ και εστιατόρια στην πόλη, έχουν υπερκορεστεί”.

Ο Γιώργος Αλαβάντας σημείωσε ακόμη ότι η Αλεξανδρούπολη δε θέλει τουρισμό και “πρέπει να το συζητήσουμε αυτό” αφήνοντας αιχμές για δραστηριότητες που σταματούν στις 11 το βράδυ. “Η πόλη μας είναι καθαρά δημοσιοϋπαλληλικοί… νομίζουν ότι από ένα ΑΤΜ παράγονται χρήματα. Από τη γαστρονομία και μόνο παράγονται αλλά πλέον δεν χωράνε άλλοι στο χώρο αυτό” σημείωσε ο κ. Αλαβάντας.

(www.alexpoli.gr)