Μία σταρ του Χόλυγουντ στη Θράκη!

Share Button

Έντονη είναι η φημολογία ότι η διάσημη ηθοποιός του Χόλυγουντ Ρίτα Γουίλσον, σύζυγος του επίσης μεγάλου σταρ Τομ Χανκς, αναμένεται να επισκεφθεί σύντομα την Θράκη.

Η τοπική εφημερίδα «Θράκη» αποκαλύπτει ότι η Πομακικής καταγωγής ηθοποιός και παραγωγός θα επισκεφθεί την περιοχή μας και συγκεκριμένα την Ξάνθη, στα τέλη Μαΐου για να αναπαλαιώσει τους νερόμυλους που υπάρχουν στα χωριά Ωραίον και Δημάριο.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Ελληνοαμερικανίδα που κατάγεται από το χωριό Ωραίον του Δήμου Μύκης θα έρθει για δεύτερη φορά στην περιοχή (η πρώτη φορά ήταν το 2012), αυτή τη φορά μάλιστα με σκοπό να συνδράμει στην τουριστική αξιοποίηση και αναβάθμιση της γενέτειράς της. Πιο αναλυτικά, «η Ρίτα Γουίλσον εκδήλωσε την επιθυμία να αναβαθμίσει και να ανακαινίσει τους νερόμυλους που υπάρχουν στο Ωραίον και το Δημάριο, αλλά και τον μύλο που βρίσκεται στην Σμίνθη όπου τα παλιά χρόνια οι γυναίκες έπλεναν τα μαλλιά που ύφαιναν», αναφέρει η εφημερίδα «Θράκη».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η σύζυγος του Τομ Χανκς δεν αποκλείεται να επισπεύσει την επίσκεψή της, ώστε να παραβρίσκεται και στο ετήσιο «εντρελές» που γίνεται κάθε χρόνο την 6η Μαΐου στα Πομακοχώρια για την φερόμενη και ως γιορτή υποδοχής της άνοιξης! Ήδη κάποιοι κάτοικοι της ορεινής περιοχής, αλλά και πομακικοί σύλλογοι, ετοιμάζουν την υποδοχή της Ρίτας Γουίλσον.

(www.alexpoli.gr)