Μπήκαν παγκάκια στον περιφερειακό της Αλεξανδρούπολης!

Share Button

Στο αίτημα των συμπολιτών μας που καθημερινά επιλέγουν τον περιφερειακό δρόμο της Αλεξανδρούπολης για την άθληση και την αναψυχή τους, ανταποκρίθηκε τελικά η δημοτική αρχή, η οποία τοποθέτησε τρία παγκάκια πάνω στο πεζοδρόμιο, κατά μήκος της οδού.

Το θέμα είχαμε αναδείξει στο alexpoli.gr, πριν από λίγες εβδομάδες, με αφορμή ένα συγκινητικό μήνυμα που είχαμε λάβει από αναγνώστη μας, ο οποίος μας ανέφερε πως έγινε πρόσφατα μόνιμος κάτοικος στην πόλη μας. Παράλληλα, εξέφραζε το παράπονό του για το γεγονός της απουσίας κάποιου σημείου ξεκούρασης στην περιφερειακή οδό, τόσο για τα ΑμεΑ, όσο και για άτομα με άλλα προβλήματα υγείας που κατά την άσκησή τους, μπορεί να χρειαστεί να καθίσουν κάπου για να πάρουν μία ανάσα.

Πλέον, σε τρία σημεία του περιφερειακού, έχουν τοποθετηθεί τα παγκάκια της φωτογραφίας, αποδεικνύοντας πως οι τοπικοί άρχοντες, κάποιες φορές, ανταποκρίνονται στα αιτήματα του κόσμου. Ή αλλιώς, όπως λέει και το κυβερνών κόμμα και ταιριάζει ‘γάντι’ στην περίπτωση: «Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη»! Καλορίζικα…

(www.alexpoli.gr)