Νικητές Γκούρλιας και Ντίνα στο Run Greece της Αλεξανδρούπολης

Share Button

Υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε το Run Greece της Αλεξανδρούπολης, ωστόσο, ο καιρός δεν πτόησε τον κόσμο, ο οποίος έδωσε δυναμικό «παρών» συμμετέχοντας στους αγώνες 5 και 10 χιλιομέτρων.

Ο πρώτος αγώνας της Φθινοπωρινής περιόδου έγινε στην καρδιά της ακριτικής πόλης και παρά τη βροχή δεν έλειψαν οι καλές επιδόσεις, η μεγάλη συμμετοχή και η παρουσία του κόσμου. Ο Μάρκος Γκούρλιας, ο πιο φορμαρισμένος φέτος δρομέας των αποστάσεων ήταν ο νικητής στα 10χλμ με 33.29, σε μια κούρσα που είχε προπονητικό χαρακτήρα για εκείνον.

Δεύτερος ήταν ο Χαράλαμπος Δελής με 36.26 και τρίτος ο Μανώλης Στόικος με 36.31.

Στις γυναίκες καλύτερη όλων στα 10χλμ. ήταν η Μαργαρίτα Ντίνα, που πέρασε τη γραμμή του τερματισμού σε 40.30 και έφτασε τις τρεις νίκες στον συγκεκριμένο αγώνα. Η έμπειρη αθλήτρια ήταν πρώτη τόσο το 2015 όσο και το 2016. Δεύτερη στην ίδια απόσταση ήταν η Γεωργία Δημητριάδου (41.20) και τρίτη η Μιλένα Βέλκοβα (42.15).

Στα 5χλμ. πρώτος αναδείχθηκε στους Άνδρες ο Χαράλαμπος Βούλκος με 17.02, ενώ στις γυναίκες η νεάνιδα αθλήτρια των μεσαίων αποστάσεων Φωτεινή Μυστακίδου, τερμάτισε σε 19.36, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τη νέα σεζόν.

Ο αγώνας της Αλεξανδρούπολης ήταν ο πέμπτος της φετινής χρονιάς, θα ακολουθήσει στις 7 Οκτωβρίου ο αγώνας της Πάτρας, ενώ το φετινό φινάλε θα δοθεί στις 14 Οκτωβρίου στη Ρόδο.

Τον αγώνα διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Μακεδονίας-Θράκης, συνδιοργανωτές, την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου και τον Δήμο Αλεξ/πολης, την συνεργασία των τοπικών φορέων και μεγάλο χορηγό την WIND.

(www.alexpoli.gr)