Πίσω από τις κάμερες

Share Button

~~Και αν σου κάτσει;;; Κι όπως φαίνεται έκατσε για τα καλά σε κάποιον συμπολίτη μας αφού η Θεά τύχη του χαμογέλασε και είναι ένας από τους τέσσερεις που κέρδισαν το τζόκερ. Ας ευχηθούμε ότι ο τυχερός ήταν κάποιος που είχε τα χρήματα  ιδιαίτερη ανάγκη και ότι θα τα εκμεταλλευτεί προς όφελος του με τον καλύτερο τρόπο. Σε καλή μεριά και ότι καλύτερο.
………………………………………………………

Τελικά το νέο κυβερνητικό σχήμα έχει και άρωμα Εβρίτικο. Η βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Νατάσσα Γκαρά είναι η νέα γραμματέας της Βουλής.  Έστω και από αυτό το πόστο μία εκπροσώπηση του ακριτικού νομού υπάρχει. Ας ελπίσουμε ότι μία νέα κοπέλα σαν τη Νατάσα θα παλέψει για τα δικαιώματα και τα κεκτημένα των συμπολιτών της και συμπατριωτών της και θα βάλει τα γυαλιά σε όλους του πρότερους σωτήρες αυτού του τόπου που απλά πέρασαν από το κοινοβούλιο.
………………………………………………………………………………

Έστω και μετά από πολλά χρόνια το πρώτο κρουαζιερόπλοιο προσέγγισε φέτος τη Σαμοθράκη.  Οι κάτοικοι του νησιού δεν πίστευαν στα μάτια τους και φυσικά και στις απολαβές της τσέπης του αφού τα λεωφορεία που τους μετέφεραν από το λιμάνι στη Χώρα και σε άλλα σημεία του νησιού ξαφνικά πλημμύρισαν από κόσμο. Ας ελπίσουμε ότι το βήμα αυτό δεν θα είναι μόνο η αρχή αλλά θα συνεχιστεί και θα κορυφωθεί  εντάσσοντας το νησί των Καβείρων στο πρόγραμμα των κρουαζιερόπλοιων.