Πίσω από τις κάμερες

Share Button

Όσα κι αν έχουν συμβεί φαίνεται ότι τελικά δεν βάζουμε μυαλό και εξακολουθούμε να κάνουμε τα ίδια λάθη. Μάλλον δεν θέλουμε να διορθωθούμε. Ο λόγος για το πρόσφατο συνέδριο που διεξήχθη στην Αλεξανδρούπολη για τις  μεταφορές. Κλήθηκαν να συμμετάσχουν όλοι οι θεσμικοί φορείς εκτός από τους μεταφορείς. Ναι πολύ καλά διαβάσατε!!! Πως είναι δυνατόν να κάνεις συνέδριο για τις μεταφορές και να μην καλείς τους ανθρώπους που εργάζονται σε αυτές δεν το καταλαβαίνω. Φαίνεται ότι ακόμη και σήμερα πολλοί είναι αυτοί που δεν έχουν καταλάβει ότι η θεωρία είναι εντελώς διαφορετική από την πράξη.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 

Νέα δεδομένα φαίνεται ότι σχεδιάζονται για τη φετινή εμπορική έκθεση στην Αλεξανδρούπολη.  Μέχρι και αμερικανική παρουσία φαίνεται ότι θα έχει. Σύμφωνα με όσα συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της αμερικανού προξένου στο Επιμελητήριο είναι πολύ πιθανό να δούμε μια οργανωμένη  Αμερικάνικη επιχειρηματική εκπροσώπηση. Ιδίως μετά την επικείμενη αδελφοποίηση του Επιμελητηρίου μας με το αντίστοιχο της Αγίας Πετρούπολης καταλαβαίνει κανείς ότι μία τέτοιους είδους κίνηση μπορεί να ερμηνευτεί ποικιλοτρόπως.

…………………………………………………………………………

 

Τα πάνω κάτω έχουν φέρει στους οικογενειακούς προϋπολογισμούς οι υπέρογκες, στην πλειοψηφία τους, αυξήσεις στα τροφεία των παιδικών σταθμών που εισηγήθηκε ο δήμος για τη νέα χρονιά. Οι αντιδράσεις των γονέων είναι όχι απλά δικαιολογημένες αλλά κάτι παραπάνω. Δεν είναι δυνατόν στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε να αυξάνονται τα τροφεία ακόμη και 100%. Που είναι η κοινωνική πολιτική της δημοτικής αρχής;;;