Πίσω από τις κάμερες

Share Button

Τελικά είχε δεν είχε και η ΝΔ τα έκανε μπάχαλο. Πως είναι δυνατόν να ζητάς μετά από τέτοιο φιάσκο να κυβερνήσεις τη χώρα; Είναι δυνατόν να μην γνωρίζεις τα του οίκου σου; Και ενώ τόσο καιρό η φλόγα σιγόκαιγε αφού τίποτα δεν ακούστηκε για τον εμφύλιο που μαινόταν στο παρασκήνιο τώρα φούντωσε και έγινε πυρκαγιά που ας ελπίσουμε ότι δεν θα λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Ωστόσο όπως συνήθως είθισται τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Γιατί επιλέχτηκε η συγκεκριμένη εταιρεία; Γιατί αποφασίστηκε να γίνουν οι εκλογές τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή; Γιατί , γιατί, γιατί…. Πολλά τα ερωτήματα όσο και οι απαντήσεις που πρέπει να δοθούν, όταν θα δοθούν.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 

Στην Αγία Πετρούπολη βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες πολυάριθμη αποστολή του δήμου Αλεξανδρούπολης με επικεφαλής το δήμαρχο της πόλης. Σκοπός της επίσκεψης  ήταν η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των δύο πόλεων και η ενίσχυση οικονομικών συνεργασιών τους στον τομέα του τουρισμού και όχι μόνο. Μέχρι εδώ όλα καλά. Αλλά 35 άτομα στην αποστολή μήπως είναι πάρα πολλά στα οποία συμπεριλαμβάνονται και σύζυγοι δημοτικών συμβουλών; Μήπως κάποιοι έχουν μπερδέψει τα επαγγελματικά ταξίδια με εκείνα της αναψυχής; Και για να μην παρεξηγηθώ το φαινόμενο αυτό δεν παρατηρείται για πρώτη φορά δυστυχώς.

………………………………………………………………………………

 

Όσο για τα προβλήματα με τη ΔΕΗ, τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Κάθε φορά που θα φυσάει νοτιάς στην Αλεξανδρούπολη θα κόβετε το ρεύμα και οι διακοπές θα είναι πολύωρες. Η απάντηση από την ΔΕΔΔΗΕ κάθε φορά η ίδια. Η αλμύρα του νοτιά κάθετε πάνω στους πυκνωτές και τους καίει. Αν δεν βρέξει δεν υπάρχει σωτηρία. Οριστική λύση θα υπάρξει μόνο αν το δίκτυο γίνει υπόγειο, το οποίο φυσικά κοστίζει. Μήπως έχει έρθει η ώρα να βάλουμε κάτω με χαρτί και μολύβι πόσο κοστίζει η αντικατάσταση των πυκνωτών κάθε φορά που φυσάει νοτιάς με το κόστος της υπογειοποίησης των καλωδίων;