Σε σχολείο – έργο τέχνης εξελίσσεται το 1ο Δημοτικό Αλεξανδρούπολης

Share Button

Σε ένα σχολείο που εξελίσσεται διαρκώς αισθητικά και γεμίζει με όμορφες λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά μετατρέπεται το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης. Άλλωστε, πρόκειται για ένα κτιριακό συγκρότημα, στο οποίο δεσπόζει το ιστορικό, κεντρικό του κτίριο, το οποίο από μόνο του αποτελεί στολίδι για την πόλη μας.

Πέρα όμως από αυτό, το σχολείο διαθέτει έναν πολύ δραστήριο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, που σε συνεργασία με μαθητές και εκπαιδευτικούς έχουν ήδη πραγματοποιήσει μία σειρά ξεχωριστών παρεμβάσεων στον αυλόγυρο. Πέρα από τα παγκάκια που βάφτηκαν, όψη άλλαξε πριν λίγους μήνες και η είσοδος, όπου τοποθετήθηκε μία από τις πιο όμορφες πινακίδες που έχουμε δει ποτέ σε σχολείο.

Τώρα, φαίνεται πως ήρθε ο καιρός για τη νέα έκπληξη, μία γεύση από την οποία πήραμε μέσα από τη σελίδα του σχολείου στο facebook.

«Το “να ομορφύνουμε το σχολείο μας” ήταν απλά ένας στόχος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων που άρχισε σιγά σιγά να υλοποιείται… Θελήσαμε να βάλουμε χρώμα στον σχολικό χώρο των παιδιών μας, σε αυτήν την “ΚΥΨΕΛΗ” γνώσης, δημιουργικότητας και ζωντάνιας! Οι τοίχοι θα μετατραπούν σε έργα τέχνης από τους καλλιτέχνες του Crew Mitroulakis. Οι εκπλήξεις συνεχίζονται…» αναφέρεται στο σχετικό μήνυμα και οι μακέτες που δημοσιεύονται εντυπωσιάζουν και κερδίζουν τα θετικά σχόλια όλων!

(www.alexpoli.gr)