Στην Αλεξανδρούπολη το Κύπελλο Ελλάδος Μπιτς Χάντμπολ

Share Button

Η Επιτροπή Μπιτς Χάντμπολ ανακοινώνει επίσης την διεξαγωγή του 3ου Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών- Γυναικών στην Αλεξανδρούπολη το διάστημα 22-26 Ιουνίου. Το τουρνουά είναι ενταγμένο στο 17ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, αλλά και στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα ΒΕ ΑCTIVE, ενώ θα πραγματοποιηθούν και παράλληλες δράσεις.

O υπεύθυνος του τμήματος χάντμπολ και μπιτς χάντμπολ του ΑΣ Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης Δημήτρης Χαραλαμπάκης είπε: «Μετά από κόπους πέντε ετών είναι τιμή για τον Σύλλογο και το άθλημα που η Επιτροπή Μπιτς Χάντμπολ και η ΟΧΕ μας ανέθεσε την διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η Αλεξανδρούπολη έχει αγαπήσει το άθλημα της άμμου και το έχει αναδείξει ως ένα από τα κορυφαία αθλήματα στην περιοχή. Παράλληλα με το τουρνουά θα διοργανωθούν αγώνες ανάπτυξης μπιτς χάντμπολ με την συμμετοχή ομάδων της γύρω περιοχής.

Επίσης έχει προγραμματιστεί αιμοδοσία από τον Σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης, ενώ την τελευταία ημέρα θα υπάρχει ειδικό περίπτερο συγκέντρωσης τροφίμων για τα παιδικά χωριά SOS της Θράκης.

(www.e-evros.gr)